Etsimme maksatusneuvoja/ taloussihteeriä

Oulun Seudun Leader ry on paikallinen Leader-ryhmä, jonka tehtävänä on aktivoida alueen toimijoita kehittämään omaa aluettaan ja toimintaansa, neuvoa EU-osarahoitteisten hankkeiden hakemiseen ja toteuttamiseen liittyvissä asioissa sekä rahoittaa paikallisia hankkeita alueen pienille yrityksille ( max 5 htv.) sekä erilaisille yhteisöille. Toiminta-alueenamme on Ii, Kempele, Muhos, Oulun maaseutualueet, Pudasjärvi ja Utajärvi.

Etsimme taloushallinnon ammattilaista maksatusneuvojan/talousihteerin tehtävään. Työtehtäviä ovat mm. yhdistyksen taloushallinnon tehtävät, rahoitettujen hankkeiden toteutuksiin ja maksuhakemuksiin liittyvä neuvonta sekä soveltuvin osin hankeneuvonta. Oulun Seudun Leaderin omien hankkeiden maksuhakemukset sekä muut toimistotehtävät kuten seuranta ja tuloksista tiedottaminen.

Työntekijältä edellytetään

  • vähintään alempaa taloushallinnon korkeakoulututkintoa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
  • aluetuntemusta ja omatoimisuutta

Arvostamme

  • EU-rahoitteisen hanketyön ja Leader-toiminnan tuntemusta.

Työ edellyttää oman auton käyttöä. Työ sisältää joskus myös ilta- ja viikonlopputyötä. Etätyömahdollisuus osittain. Työtehtävä on aluksi vuoden 2024 loppuun saakka hankerahoituksen määräaikaisuuden vuoksi. Tehtävä voi jatkua rahoituksen varmistuttua.

Lisätietoja antaa Pirjo Hongisto 15.8-18.8.2023 klo. 8.00-12.00 välisenä aikana. p. 0407393925

Haku päättyy 18.08.2023 klo 16:00. Hakemukset lähetetään 18.8.2023 klo.16.00 mennessä
osoitteeseen pirjo.hongisto@oulunseudunleader.fi

 

Ilmoitus TE-palveluiden verkkosivuilla