Maksatusneuvoja Kaisa Lumiaho esittäytyy

Olen maanviljelijän tytär, joka on syntynyt Vihannissa, lasteni mukaan kauan, kauan, kauan aikaa sitten. Nykyään asumme perheemme kanssa Kempeleessä. Perheeseemme kuuluu 3 lasta ja koira. Vanhin pojista asuu jo ulkomailla ja hänenkin työ sivuaa maaseutua, sillä hän on hevosurheilussa mukana, nuorimmat käyvät vielä peruskoulua. Maaseutu ja maaseudun ihmiset ovat minulle tärkeitä. Haluan nähdä, että tulevaisuudessa maaseudulla olisi vetovoimaa ja imua ja että, ihmisillä olisi mahdollisuudet elää kotonaan turvallisesti.

Olen aina ollut kiinnostunut erilaisista hankkeista ja haasteista ja hankkeita minulla on takana useita, joissa Leader on ollut mukana. Olen toiminut hanketyöntekijänä, yrittäjänä ja viimeisimpänä kiinteistönvälitystyössä. Lisäksi olen istunut Oulun Seudun Leaderissä sekä Nouseva Rannikkoseutu Leaderissä. Poliittisesti olen sitoutumaton. Opiskeluja minulla on takana maatalousalalta, hallintotieteistä, johtamisesta sekä kiinteistönvälitys alalta mm. maankäytön, kaavoituksen, rahoituksen, perintökaaren ja rahoituksen puolelta. Olen monitoiminen, tehokas ja aikaansaapa. Minulla on laaja kokemus ja osaaminen eri aloilta ja uskon sen olevan valtava etu nykyisessä työssäni. Olen myös innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseäni ja heittäydyn työhöni aina innokkaana.

Pidän luonnosta, mökkeilystä ja kalastuksesta ja olen kiinnostunut yhteiskunnan muutoksista. Harrastan myös liikuntaa, patikointia, marjastusta sekä ilmailu on lähellä sydäntäni. Olen sosiaalinen ja ystävällinen ihminen, joka tulee toimeen ihmisten kanssa. Arvostan rehellisyyttä, luotettavuutta ja vastuullisuutta kaikilla elämän osa-alueilla.

Toivon, että tämä esittely antoi sinulle kuvan siitä, kuka olen ja mitä teen. Jos haluat tietää minusta lisää, voit kysyä minulta mitä tahansa. Olen avoin kaikelle palautteelle ja ehdotuksille. Joten ollaan yhteydessä.

Kaisa Lumiaho

Maksatusneuvoja

kaisa.lumiaho@oulunseudunleader.fi

Puh. +358442479035

Maksatusneuvonta