Nuorisotyöryhmän terveiset

Nuorisotyöryhmän terveiset

Hei!

Mukava kun olet päätynyt tästä lukemaan. Nuorisotyöryhmä on perustettu syksyllä 2021. Tällä hetkellä nuorisotyöryhmään kuuluu 15 jäsentä eri puolilta Oulun seutua kuten Oulusta, Pudasjärveltä ja Muhokselta. Jokaisesta Oulun Seudun Leaderin alueen kunnasta nuorisotyöryhmässä on vähintään yksi jäsen, useimiten kaksi tai enemmän.

Mitä nuorisotyöryhmä sitten tekee. Meidän päätoimisena tehtävänä on kehittää ja ylläpitää Oulun Seudun Nuoriso Leaderin toimintaa. Me olemme käsitelleet paljon Nuoriso Leader rahoitus hakemuksia. Olemme myöskin pyritty kehittämään toimintamalleja ja olemme päässytkin vaikuttamaan joihinkin sääntöihin liittyen hakemuksiin ja perustettu nuorisotyöryhmän toimintaa. Tästä tärkeimpänä on kuin saimme muutoksen että ennen Oulun keskustan alueen nuoret eivät ole saanut hakea tukea. Meidän aloitteesta se rajaus poistettiin yrityskokeilujen osalta.

Nyt olemme kehittäneet vielä toimintaamme ja ottanut askeleen siihen, että Nuoriso Leaderin toiminta tulisi enemmän tunnetuksi. Olemme päättänyt perustaa viestintäryhmän ja olemme perustaneet uudet Instagram- , Facebook- ja Tiktok-tilit. Näillä pyrimme saamaan enemmän huomiota nuorien keskuudessa ja saada lisää rahoitus hakemuksia ja toimintaa lisää Oulun alueelle. Viestintäryhmässä on nuoria nuorisotyöryhmästä joilla on intoa viestintään ja sosiaalisen median tuotantoon.

Suunnataan sitten nokka kohti tulevaisuutta. Meidän nuorisotyöryhmä on lähdössä Pikku-Syötteelle kouluttautumaan ja verkostoitumaan muihin nuorisotyöryhmiin.

Me olemme tekemässä Nuoriso Leaderin toiminnasta esittelyvideota ja alkamassa panostamaan sosiaalisen median sisältöihin. Näillä eväillä loppuvuoteen ja uusiin kuvioihin!

– Emilia Seppälä, nuorisotyöryhmän jäsen


Ota haltuun nuorisotyöryhmän sosiaalisen median kanavat

Oulun Seudun Leaderin nuorisotyöryhmän toimintaa voit seurata somesta useista eri kanavista. Sisällöntuotannosta vastaa nuorisotyöryhmän jäsenistä koottu viestintätiimi, yhdessä projektikoordinaattorin kanssa.

 

FacebookInstagramTikTok