Seniori Leader tukea senioreiden omille projekteille

Seniori Leader on tarkoitettu yli 65-vuotiaiden seniorien omille ja itse toteuttamille yleishyödyllisille projekteille. Haku on helppoa ja hakuaika on jatkuva.

Tukea senioreiden omille projekteille

Seniori Leader on tarkoitettu yli 65-vuotiaiden senioreiden omille ja itse toteuttamille yleishyödyllisille projekteille. Seniori Leaderin tavoitteena on tukea senioreiden aktiivisuutta Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueella.

Seniori Leader tukea voi hakea yhdistys, muu yhteisö tai ryhmä, jossa on vähintään kolme yli 65-vuotiasta senioria. Projektiin toteuttajien tulee asua ja projektissa tuettavan toiminnan tulee sijoittua Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueelle (Oulun maaseutualueet, Muhos, Kempele, Ii, Pudasjärvi ja Utajärvi). Oulun maaseutualueen aluerajauskartan löydät tästä.

Rahoitettavien projektien teema on vapaa. Projektin sisältö voi olla yhteisten harrastusvälineiden hankinta, tapahtuman järjestäminen tai jokin muu yhteinen tekeminen, joka lisää senioreiden aktiivisuutta alueella. Projektin tulee olla toteutettavissa oleva, konkreettinen, senioreiden suunnittelema, toteuttama ja raportoima.

Tukea voidaan myöntää yhdelle projektille 200-800 euroa. Tukiprosentti määräytyy projektin kokonaiskustannusten mukaan:

  • Tukiprosentti on 100 %, mikäli projektin kokonaiskustannukset ovat 200-400 euroa
  • Tukiprosentti on 90 %, mikäli projektin kokonaiskustannukset ovat 400-800 euroa.

 

 

 

 

Hakeminen ja raportointi on helppoa

Tukea haetaan sähköisellä lomakkeella Oulun Seudun Leaderin verkkosivuilla. Voit jättää hakemuksen milloin tahansa, sillä hakuaika on jatkuva. Ennen hakemuksen jättämistä tulee kuitenkin tutustua Seniori Leader-rahoitusvälineen sääntöihin.

Tuki maksetaan ennakkona ja projekti raportoidaan sähköisellä lomakkeella Oulun Seudun Leaderin verkkosivuilla. Raportin liitteenä toimitetaan kuitit tehdyistä hankinnoista.

Tutustu tästä Seniori Leaderiin

 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä! Tästä yhteystietoihin