Kesäpelaajat, Oulu

Pelivälineitä vapaa-ajan viettoon!

Projekti sai alkunsa siitä, että kaupunki laittaa beach volleyverkot vasta noin kesälomien alettua, jolloin hyvää peliaikaa valuu täysin hukkaan kevät ajalta. Meillä olisi kuitenki kova into pelailla lentopalloa ja muita pelejä porukalla kavereiden kanssa.

Ajatuksena on hommata beach volley -verkkosetti, jonka voi pystyttää esimerkiksi nurmialueelle. Verkon korkeutta voi säätää niin, että samalla verkolla voi pelata myös sulkapalloa. Verkon tulee olla tarpeeksi tukeva, helppo pystyttää ja mahduttava mahdollisimman pieneen tilaan. Verkolle mahtuu pelaamaan useampi nuori kerrallaan. Lisäksi hankinnassa on koripallo, jota on helppo kesäisin kuljettaa mukana ja pelailla erilaisia pelejä.
Toiminnan tavoitteena on saada tarvittavat välineet liikkumiselle, ettei pelit jäisi välineistä kiinni. Lisäksi peleihin voisi pyytää mukaan myös ulkopuolisia pelaajia esim puistoissa hengaavia ihmisiä.

Projektissa haettiin Nuoriso Leader tukea beach Volley verkkoon, lentopallo, koripallo, sulkapalloja sekä sulkapallomailoja 2 kpl.

 


Katso myös